14 – 17 Nisan tarihleri arasında Mersin’ de düzenlenen okullar arası bölgesel tenis turnuvasında Şanlıurfalı tenisçi kızlar büyük bir başarıya imza atarak takım halinde şampiyon oldular.

Şanlıurfa’yı temsilen turnuvaya katılan göbekli tepe ortaokulu sporcuları Gülistan HURMA, Zeliha ÇILPAN, Semra AKKUŞ ve Betül YÜKSEL şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha eklediler.

Turnuvada şampiyon olan göbekli tepe ortaokulu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’I makamında ziyaret ettiler.

Şampiyona ile ilgili konuşan tenis il temsilcisi ve Milli takım antrenörü Faysal UYAR, Öncelikle konuşmalarına Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’A teşekkür ederek başladı. UYAR, biz zaten çalışmalarımızı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapmaktayız. Bununla beraber şanlıurfanın tenis gibi zor bir branşta da her gittiğimiz turnuvada başarılı bir şekilde ilimizi temsil etmekteyiz. Tabi bu başarımızın sırrı çok çalışmak ve ailelerin bize olan güveni ve destekleyici bir tavır sergilemeleri ile beraber burada gerek antrenmanlar ve öğrenciler ve turnuvalara katılma noktasında Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’ ın bize olan maddi ve manevi desteğidir. Dolayısıyla sporcularımızın almış olduğu bu başarı bütün Şanlıurfa ya hayırlı olmasını dileyen UYAR, 4 Mayısta Trabzon da yapılacak olan Türkiye Tenis Şampiyonasında da iddialı olduklarını söyledi.

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Şanlıurfamızı Adana’da en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan göbekli tepe ortaokulumuzun sporcularını tebrik ediyorum. Bununla beraber Şanlıurfa’ da tenis branşının iyi bir noktaya gelmesi turnuvalarda şampiyonluklarla ilimizi temsil etmeleri mutluluk verici bir durumdur. Şampiyonada 4 sporcu kızımız şampiyon olarak bu alanda ne kadar yetenekli olduklarını ortaya koymuşlardır. Şampiyon olan kızlarımızın gözlerinden öpüyor ve tebrik ediyorum. Emeği geçen İl temsilcilerimizin okul müdürlerimizin emeklerine sağlık 4 Mayısta Trabzon da yapılacak olan Türkiye tenis şampiyonasında bu turnuvada şampiyon olan kızlarımızın bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Dedi.