Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yapılan iller arası kick boks şampiyonası bir birinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Şampiyonaya 40 ilden 600 sporcu katılırken sporcular şampiyonluğa ulaşmak için kıyasıya yarıştılar. Turnuvada Şanlıurfalı kick boksçular takım halinde şampiyon olarak birinciliği kimseye kaptırmadılar.

Ertuğrul YILDIZ’ a Büyük Onur

Son dönemlerde Şanlıurfa’nın spor şehri olma yolundaki yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve organizasyonlarından dolayı dünya kick boks birliği başkanı Salim KAYICI tarafından Ertuğrul YILDIZ’ a plaket verildi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu ve aynı zamanda Dünya Kick Boks birliği başkanı Salim KAYICI, yapmış olduğu açıklamada;

Şanlıurfa gerçek bir spor şehri olma yolunda çok önemli mesafeler kat etti. Dolayısı ile burada Şanlıurfa Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ kardeşimi tebrik ediyorum. Çalışmalarını yakından takip etme fırsatı buldum hakikaten de Şanlıurfa’ da spora çok önemli katkılar sunmak ile beraber gerçek anlamda spor kültürünün ve bilincinin gelişmesinde de destekleyici unsur olmuştur.

Bundan dolayı da Şanlıurfa Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’A başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Kick Boks federasyonu başkanlığı olarak teşekkür mahiyetinde plaket verdik.

Birecik ilçemizde gerçekleşen bu kick boks şöleninde şampiyon olan Şanlıurfa kick boks takımını tebrik ettiğini belirten KAYICI ayriyeten Şanlıurfa valisi İzzettin KÜÇÜK Birecik kaymakamı Deniz ZEYREK’ E maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ederken bu büyük organizasyonun Birecik ilçesinde gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Şanlıurfa Kick Boks il temsilcisi ve Türkiye Milli Takım Antrenörü Murat AKALTUN’A teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Kırk ilden 600 sporcumuzun bu büyük organizasyona iştirak ettiklerinden dolayı teşekkür eden YILDIZ, Özellikle Şanlıurfa ile ilgili şu ifadelere yer verdi. “ Peygamberler şehri, sanat şehri, ilim şehri, bilim şehri, kültür şehri ve spor şehri” diyerek sözlerine devam etti. Ertuğrul YILDIZ, Cumhuriyet tarihinden bu yana Şanlıurfa’ya yapılan tesis sayısının 35 olduğunun ve bu son dört yılda bu sayının 75’ e çıktığını bunun ile beraber Sayın Valimizin vizyonu doğrultusunda bütün ilçelerimizde buna benzer organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa’nın şuanda yapmış olduğu büyük organizasyonlarla Türkiye nin gündeminde olması bizleri mutlu etmektedir. Dünya kick boks birliği başkanımız Sayın Salim KAYICI’nın bizler ile ilgili güzel söylemlerde bulunması ve yaptığımız başarılı çalışmalar sayesinde teşekkür mahiyetinde plaket sunması mutluluk verici bir durumdur. Dolayısıyla bu organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emekleri ve katkıları olan başta Sayın Valimize, Dünya Kick Boks birliği başkanı ilçe kaymakamı ve değerli spor adamlarına teşekkür ediyorum. Dedi