Türkiye Kano Federasyonu 31 Ekim - 01 Kasım 2020 tarihleri arasında Muğla/Köyceğiz'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Aday Milli Takım & TOHM Seçme ve Değerlendirme Yarışları düzenledi.

Yarışlara Şanlıurfa’dan 16 sporcu katılım gösterdi. Kıyasıya mücadele eden sporcular yarışlarını başarıyla tamamladı.

Bozova GSK Sporcusu Hilal Şimsek minik K1’de Türkiye Şampiyonu, Bozova GSK sporcusu Cudi Ali minik C1’de Türkiye Şampiyonu, Fıratspor kulübü sporcusu Berhan Avcı minik C1’de Türkiye Şampiyonu, Bozova GSK sporcusu Rabia Akçiçek Yıldız C1’de Türkiye 2.’si, Fıratspor Kulübü sporcusu Miray Aslan Yıldız C1’de Türkiye 3.’sü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye GSK sporcusu Emrullah Demir ise minik K1’de Türkiye 3.’sü oldu.

2 SPORCU MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Yarışlarını başarıyla tamamlayan Bozova GSK sporcuları Hilal Şimşek ve Zilan Yılmazer 15-28 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek Yıldız Kadınlar Kano Milli Takım kampına davet edildi.

MÜDÜR EREN, “TÜM SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, yarışmalara katılarak büyük mücadele veren sporcuların her biriyle gurur duyduğunu belirterek sporcuları tebrik etti.

Şampiyon kanocuların gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Müdür Eren, her alanda kanocuları desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini aktardı.

Kanocuların yarışlara hazırlanmasında büyük emekleri olan antrenörleri tebrik eden Müdür Eren, Kano İl Temsilciliğine de aktif çalışmalarından dolayı teşekkür etti.