Gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular kıyasıya yarışırken İlgi okulları Yıldız Erkekler kategorisinde takım olarak şampiyon olurken Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar ve Miniklerde de şampiyonluğu elinden bırakmadı.

Yıldız Erkekler Ferdide 50mt Kelebekte Özel Gelişim O.O., 50mt serbeste, 100 mt serbestte, 200 mt serbeste ve 50 mt kurbağada da  Endülüs Koleji şampiyon olurken Küçük Kızlar Ferdide ise TED Koleji şampiyon oldu.

TAM OLİMPİK YÜZME HAVUZU MÜJDESİ<o:p></o:p>

Gençlerin yüzme branşına olan ilgilerinin zamanla arttığını gözlemlediklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gençler için bakanlığın tam olimpik yüzme havuzu projesini Şanlıurfa’da yapacaklarının müjdesini verdi.

Kentteki yüzme havuzlarının yetersiz kaldığını aktaran İl Müdürü Keşküş, “Şanlıurfalı gençler için güzel bir projemiz var bakanlığın tam olimpik yüzme havuzu projesini Şanlıurfa’da gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız başlamış durumda inşallah harika bir projeye imza atmış olacağız kentte her geçen gün yüzmeye ilgi artıyor bizde bunun üzerine böyle bir projeye gerek duyduk yüzme müsabakasına katılan tüm okullarımızı ve öğrencilerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Müsabaka sonunda dereceye giren yüzücülere madalyaları takdim edildi.