Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ilk sınav haftasını atlatan KYK öğrencilerini sınav streslerini atmaları için Karacadağa götürdü.

KYK yurdundan GHSİM araçlarıyla alınarak Karacadağa getirilen öğrenciler, karın keyfini çıkararak doyasıya eğlendi. 

Güneydoğunun tek kayak merkezi olan Karacadağ da kayak yapma fırsatı bulan öğrenciler kar topu oynamayı da ihmal etmedi.

“MORAL DEPOSU OLDU”

Yorucu bir sınav haftası geçirdiklerini belirten öğrenciler Karacadağ etkinliğinin tam bir moral deposu olduğunu ve sınav istersinde azda olsa arındıklarını vurguladılar.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise KYK öğrencilerinin onlar için önem arz ettiğini bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

Etkinliklerin yapılmasında Kredi Yurtlar Kurumunun önemli rol oynadığını aktaran Müdür Keşküş, “Etkinlik takvimimiz kapsamında üniversite öğrencilerimizi Karacadağa getirdik ilk sınav haftasını geride bırakan öğrencilerimiz bu sayede moral depolayıp stres atmış oldular. Etkinliklerin yapılamasında KYK yurdu önemli rol oynuyor etkinlik duyurularımızı yapıyor katılımcı listesini oluşturuyor. Öğrencilerimiz yeni bir sınav haftasına başlayacak hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.    

Program kapsamında öğrencilere GHSİM tarafından mangal sucuk yapıldı. Gerçekleştirilen kartopu savaşı ve çekilen hatıra fotoğrafıyla etkinlik son buldu.