M.Hakan KEŞKÜŞ’ün Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelmesiyle beraber ivme kazanan Şanlıurfa Gençlik spor’u AK parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kemallettin YILMAZTEKİN ve Mehmet Ali CEVHERİ ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı KEŞKÜŞ’ü tebrik etmekle birlikte hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaret esnasında Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali CEVHERİ ve Kemalettin YILMAZTEKİN’e Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ tarafından kurum, tesisler ve sportif faaliyetler ile ilgili Milletvekilleri YILMAZTEKİN ve CEVHERİ’ye bilgi verildi.

Şanlıurfa Ak parti milletvekilleri YILMAZTEKİN ve CEVHERİ Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan KEŞKÜŞ’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunmakla beraber yeni görevinde başarılar dilediler.  Ayrıca Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Urfa gençliği için çok önemli bir kurum olduğunu belirten Milletvekilleri CEVHERİ ve YILMAZTEKİN geleceğimiz olan Şanlıurfa gençliğimizin sportif faaliyetlerle  beraber maneviyatının, vatanının, bayrağının, ezanının ve bizi biz yapan insani değerleri özümseyen bir yapıya kavuşması anlamında çok önemli bir destekleyici unsur olduğunun önemine vurgu yaptılar. CEVEHERİ ve YILMAZTEKİN Şanlıurfa gençliğinin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için vekiller olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirttiler.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan KEŞKÜŞ, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; öncelikle sayın vekillerimize teşekkür ediyorum ziyaret ve katkılarından dolayı biz kurum olarak Şanlıurfa gençliğini spora kanalize etmek adına çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Ve bu yapmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde inanılmaz bir dönüşüm aldık yaz spor okullarına rekor düzeyinde bir katılım oldu. Şuanda 30 branşta faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte. Bununla beraber çalışmalarımız geniş kapsamlı olmak ile birlikte özellikle çalışmalarımızın önemli bir kısmını Suriyeli kardeşlerimize ayırmış bulunmaktayız. Şanlıurfa’da yaşayan her kesimi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı ara vermeden devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımız kapsamında başta sayın Bakanımız, Şanlıurfa valimiz, Ak parti il Başkanımız, Millet vekillerimiz, Şanlıurfa Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizden destek görüyoruz hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca sayın vekillerimiz Kemallettin YILMAZTEKİN ve Mehmet Ali CEVHERİ beyde bütün çalışmalarımızda bizlere her zaman destek oluyorlar Allah razı olsun vekillerimizden İnşallah almış olduğumuz bu destekler ölçeğinde Şanlıurfa’mızı spor arenasında hak ettiği yere getirmek adına bütün ekibimizle beraber gecemizi gündüzümüze katarak getireceğiz. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7/24 bütün Şanlıurfa halkımızın emrindeyiz. Dedi.