20 – 29 Temmuz tarihlerinde İsveç’te yapılan muay thai dünya şampiyonasında Şanlıurfa’mızı ve Türkiye’mizi gururlandıran ve şanlı bayrağımızı göndere çektiren 67 Kğ’ da dünya şampiyonu olan Şanlıurfa’mızın gururu Yıldırım OĞUZ ve Milli Takım Teknik Direktörü Murat AKALTUN Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan KEŞKÜŞ’Ü makamında ziyaret etti.

Şanlıurfalı Muay Thai Dünya Şampiyonu Yıldırım OĞUZ, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M.Hakan KEŞKÜŞ bey özellikle dünya şampiyonasından öncesi ve sonrasında beni devamlı telefon ile arayarak motive ederek dünya şampiyonu olmam yönünden hep destekleyici oldu. Benim dünya şampiyonluğuna olan inancımı manevi destekleriyle arttırdı. Kendisinden Allah razı olsun ayrıca teşekkür ediyorum. İl Müdürümüzün her zaman telefonları açık istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Bizim için hem bir ağabey hem de baba gibi sıcak ve samimi diyalogumuz var. Bununla birlikte Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza atmak bize nasip oldu ve dünya şampiyonu olarak Şanlı bayrağımızı göndere çekme şerefine nail oldum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun hamd olsun. Ayrıca ben haliliye belediyesi spor kulübü sporcusuyum Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi DEMİRKOL her zaman bizleri maddi ve manevi olarak destekliyor. Buda bizi başarıya götüren en önemli unsurlardan bir tanesi bana emeği geçen başta Milli Takım Teknik Direktörümüz Murat AKALTUN, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ve Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi DEMİRKOL’a teşekkür eder saygılar sunuyorum. Dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür v. M.Hakan KEŞKÜŞ ziyaret esnasında yaptığı konuşmada; Yıldırım OĞUZ kardeşim hem Şanlıurfa’mız adına hem de ülkemiz adına bizi gururlandıran büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı göndere çekme başarısında bulundu. Bundan dolayı şahsım olarak sporcumuz Yıldırım Oğuzu tebrik eder gözlerinden öpüyorum. Şanlıurfa’ da böyle büyük bir şampiyonu Türkiye ye armağan ettik. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de Yıldırım OĞUZ kardeşimizin elde ettiği başarı, diğer alttan gelen sporcu kardeşlerimize moral ve motivasyon kaynağı olacaktır. Şanlıurfa tarihinde ilk defa böylesine büyük bir başarı elde edildi.

KEŞKÜŞ, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak işimizi olabildiğince iyi yapmanın gayreti içerisinde olduk. Ve bunun karşılığında da hamd olsun ki Yıldırım OĞUZ kardeşimiz Dünya şampiyonu oldu.  İnşallah bundan sonraki süreçlerde de çalışmalarımızın temposunu ve yoğunluğunu arttırarak Yıldırım OĞUZ gibi kardeşlerimizin sayısını arttırmak olacaktır. Bu başarıda emeği olan başta Milli Takım Teknik Direktörümüz Murat AKALTUN’ a ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımıza maddi ve manevi desteklerinin esirgemeyen Haliliye belediyesine Şükranlarımı sunuyorum dedi.