Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren judo branşına Şanlıurfalılardan yoğun ilgi. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Milli Takım Judo Antrenörü Selami Ünal gözetimindeki antrenmanlar haftada 5 gün tamamen ücretsiz olarak ders verilmekle beraber Şanlıurfalıların judoya yoğun ilgi göstermeleri dikkat çekiyor.

Konu İl İlgili açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kadrolu Antrenör Selami ÜNAL yapmış olduğu açıklamada, judo branşının son dönemlerde yoğun bir ilginin görmesi bizleri mutlu etmektedir. Burada yapmış olduğumuz ummalı çalışmalarımızın karşılığıdır bu. Haftada 5 gün olarak ücretsiz kurs vermekteyiz. Dolayısıyla Şanlıurfa gençliğinin doğasına da çok uygun bir spor dalı olan judo branşı, Şanlıurfa halkı tarafından’ da özümsendi ve benimsendi. Bununla birlikte yapmış olduğumuz gölgeler arası ve Türkiye şampiyonalarından ki derecelerde bu yoğun ilginin bir karşılığıdır. Judo branşına bütün Şanlıurfa halkını davet ediyorum. Dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spordan sorumlu Şube Müdürü Hakan KEŞKÜŞ, Şanlıurfa da spor kültürünün ve bilincini oluşturmak suretiyle çalışmalarımızın yoğun bir şekilde devam ettirmekteyiz. Yaz spor okullarında elde ettiğimiz ivmenin devamı niteliğinde olan kurslarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Judo branşına olan yoğun ilgi ve alakanın da yapmış olduğumuz doğru çalışmaların sonucudur. Son dönemlerde bir çıkış yakalayan judo branşımızın başında da milli takım antrenörü Selami ÜNAL kardeşimizin olması hem başarı hem de bu branşın ilgi çekmesi yönünde destekleyici unsurdur. Şanlıurfa halkına hizmet vermek adına yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. 7’ den 70’e bütün Şanlıurfa halkını bünyemizde bulunan spor branşlarına katılmaya davet ediyorum. Bunun için sadece Şanlıurfa halkımızın bir kimlik ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile gelmeleri yeterli dedi.