Yenişehir Gençlik Merkezi   gençlere   seminer düzenledi.

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetlerine ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi yaptığı çalışmalara her gün yenisini ekliyor.

Vergi dairesinden uzman kişilerin katılımıyla YGM de düzenlenen seminere kurslara devam edenler ve gönüllü gençler üyeler katıldı.

Kayıt dışı ekonomi hakkında gençleri bilgilendiren Vergi Dairesi yetkilisi Mustafa MUTLU, Tevfik DEĞER ile Duygu ÇETİN  daha sonra gençlerin kafasına takılan sorulara cevap verdiler.

Yenişehir Gençlik merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Gençlerimizi kurslar ve diğer etkinliklerin yanı sıra mümkün mertebe her konuda bilgilendirmek istiyoruz. Onların vergi konusunda da bilgilen dirilmesini sağlayan  Vergi Dairesi yetkilileri güzel bir anlatımla gençlere katkı sundular.” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Ertuğrul YILDIZ ise:”Gençlerimizin her konuda olduğu gibi ekonomi konusunda da bilgilendirmek üzere yapılan bu seminerin fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu konuda yardımcı olan vergi Dairesi yetkililerine  teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.