TAF Türkcell Küçükler Atletizm şampiyonası ilk etap Şanlıurfa Gap Arena Stadyumunda yapıldı. Şampiyonada Kızlarda 98 sporcu ile 19 takımın katılımı ve Erkeklerde ise 110 Sporcu 20 Takımın kıyasıya yarıştığı TAF Türkcell Küçükler Atletizm şampiyonası sona erdi.

TAF Türkcell Küçükler Atletizm Şampiyonasında derece giren iller şöyle;

Kızlar:

 

 1 – Gaziantep Lisesi

2 – Şanlıurfa Mastır Kulübü

3 – Batman Lisesi

4 –Şanlıurfa Haliliye Belediyesi

 

Erkeklerde ise:

 

1 – Siirt Gençlik Spor

2 – Siirt Lisesi

3 – Şanlıurfa Bozova Lisesi

4 – Mardin Lisesi

Oldu.

 

TAF Türkcell Küçükler Atletizm Şampiyonasında İlk altıya giren takımlar 18 Nisan 2015 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan yarı final müsabalarına gitmeye hak kazandılar.

Konu İle ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, TAF Türkcell Küçükler Atletizm Şampiyonası Atletizm Federasyonunun ve Spor Bakanlığının ortak bir projesidir. Bununla beraber ilk etap şampiyonasının Şanlıurfa’mızda gayet güzel bir ortamda yapılması bizleri son derece memnun etmiştir.  Geleceğimiz olan çocuklarımızın şampiyonada kıyasıya mücadele etmesinin yanında FEİR PLAY ruhununda ortaya koymalarından dolayı da memnuniyetini belirten Yıldız; Gaziantep’te yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılacak olan bütün takımlara başarılar diledi.