Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde 2253.Sokakta yeni açılacak olan İpekyol Gençlik Merkezinde bir yandan tanıtımlar bir yandan kayıtlar devam ediyor.

              Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ Gençlik Merkezlerimizde; Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerini geçirmeleri sağlamak, kendi bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla Gençlerimizin de ihtiyacı olan bir bölgede Gençlik Merkezi açtığımız için mutluyuz. Gençlik Merkezlerinden tüm gençlerimizin istifade etmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde ilçelerimizde de yeni gençlik merkezleri açmayı planlıyoruz dedi.

              Gençlik Merkezleri Koordinatörü İbrahim Halil ALP ise İlimizde 4 adet B.Evler, Yenişehir, Karaköprü ve İpekyol Gençlik Merkezleriyle birlikte Yenice, Karaköprü ve Ahmet Yesevi Çadır Gençlik Merkezleri bulunmaktadır. Gençlerimizin oturduğu bölgeye en yakın gençlik merkezlerine gelerek istedikleri kurslardan ücretsiz olarak faydalanmalarını istiyoruz.

              İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ise konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni faaliyete giren Gençlik Merkezimizde öncelikle okul tanıtımlarına önem vererek gençlere ulaşmayı düşündük mevcut bölgedeki bugüne kadar 20 ye yakın okullarda tanıtımlarımızı yaptık, kurs kayıtlarımıza başladık şu anda kayıtlarımız devam etmektedir. Gençlik Merkezimizde Bağlama, Gitar, THM, Keman, Arapça, Osmanlıca, Kuran-ı Kerim, İngilizce, Halk Oyunları, Masa Tenisi, Resim, Satranç, Bilgisayarlı Muhasebe, Fotoğrafçılık, Diksiyon ve daha birçok derslerimiz bulunmaktadır. 07-29 yaş aralığındaki tüm gençlerimizi kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Kayıt için 1 adet kayıt formu, 2 adet resim ve kimlik fotokopisi yeterlidir. Dedi.