Yenişehir Gençlik Merkezi sinema etkinliklerini sürdürüyor

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetlerine ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi  üye gençlerini ücretsiz sinemaya götürmeye  devam ediyor.

Gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve faaliyetlere her gün yenisini ekleyen YGM,  açtığı kursların yanı sıra gençlerin talepleri doğrultusunda  çeşitli hizmetler gerçekleştiriyor.

 Sinema günleri etkinliği çerçevesinde üye YGM ‘ ye gençler ile  çalışanlar  beraber sinemaya giderek, değişik bir gün geçirmeleri adına hem film seyrettiler, hem de AVM yi gezdiler.

Yenişehir Gençlik Merkezi  Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ Okul hayatı dershane derken  bunalan gençlerimize zaman zaman değişik aktiviteler yapmak suretiyle onları bir nebze de olsa  bu ortamdan uzaklaştırmaya ve stres atmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sinema etkinliği de bunlardan biri” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:”Amacı gençliğe hizmet olan Gençlik Merkezlerimiz değişik etkinliklerle onlara hayatı sevdirmeyi amaçlıyor. Geziler, Kamplar , Sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetler, kısaca her şey onlar için.” Diye konuştu.