Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

            Son günlerde özellikle gençlerin tutku haline getirdiği sanal alemden uzaklaştırmak bir an bile olsa telefonsuz bir hayatı hatırlatmak üzere sohbet düzenlendi.

YGM üyeleri, eğitmenler  ve gençlik çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen  sanal alemden uzakta telefonların kapatılmasıyla yapılan sohbet öğrencilere keyif  verdi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ve anıların paylaşıldığı ortam değişik bir havaya dönüştü.

    Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü  Abdullah Canbeyli: “Yapılan bu etkinlikle gençlere aile içi sohbetlerini hatırlatmak,   sanal alemden uzaklaştırıp, gerçek alemde  sohbet etmelerine imkan vermek üzere  böyle bir etkinlik yaptık. Burada amaçlanan Sanal alemin bitirdiği  arkadaşlığı, dostluğu pekiştirmekti.” dedi

                Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ  ise:”  Güzel düşünülmüş bir etkinlik. Bu vesile ile  kısa süreliğine de olsa telefonsuz bir hayatın  gençlere hatırlatılması, aslında insanlar arasında doğrudan iletişimin önemini gözler önüne  serilmesi ve hatırlatılması açısından son derece önemli.” Diye konuştu.