Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl  Müdürlüğüne   bağlı  Yenişehir  Gençlik Merkezi ” bir damla kan binlerce can“  sloganı adı  altında   etkinliklerinin ve sosyal sorumluluk projelerinin birine daha imza attı.

Gençlik merkezi gönüllü üyeleri çalışanları ve çevre halkın katılımıyla gerçekleştirdiği  projede .Kan bağışının önemini ve insan vücuduna olan yararları hakkında genel olarak bilgi alındıktan sonra .18 ve 65 yaş arası olan sağlıklı bulaşıcı hastalığı veya riski olmayan 50  kğ . üzerinde  olan sağlıklı bireylerden kan bağışı yapıldı.

Toplumda “gönüllü ve bilinçli “ kan bağışçılarının oluşturulmasının amaçlandığı projeye ilişkin gençlik merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ : “Gençlere yönelik bu programda onlara kendi yaşamlarında kullanabilecekleri bilgiler, toplumda kan bağışı bilincinin oluşturulması ve kan bağışçısı  kazanım konularında  bilgilendirmek üzere yaptığımız bu etkinliğin  amacı  bir mesaj vermekti.” Dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V.Abuzer ÇİFTÇİ ise:”Kan bağışı yaşam için yapılan en güzel hediyedir. Buradan yola çıkarak gençlerimize bu bilinci aşılamak  üzere yaptığımız bu etkinliğe halkımızın duyarlılık göstermesi ayrıca bizleri sevindirdi.” Diye konuştu.