Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gap arena açık tenis kortlarından geleceğin yıldızları yetişiyor. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okulları kapsamında tenis branşına yoğun katılım ile ilgi görüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı nezaretinde ellerine raket alan sporcular hem tenis öğreniyor hem de eğlenceli zaman geçiriyor. Şanlıurfa’daki tesisleşme kapsamında yeni yapılan tenis kortları dolup taşıyor. Genç gruplar halinde kortları dolduran sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kendilerine sağladığı imkânlarla tenis öğreniyor. 

Tenis sporuna yoğun ilgi var

Milli takım tenis antrenörü Cüneyt Ercan tenis sporunun her yaştan sporcunun büyük ilgisini çektiğini dile getirerek sporculara yoğun katılım sağladıklarının kaydetti. Tecrübeli çalıştırıcı kursun ücretsiz olduğunu belirterek öğrencilerimiz sadece spor kıyafetlerinin giyerek kursumuza geliyorlar raketleri ve topları biz kendimiz veriyoruz. Tenis sporunun Şanlıurfa da büyük bir ivme kazandığını dile getiren ERCAN, yaz ve kış döneminde kurslarımızın devam ettiğini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis branşına büyük yatırımlar yaptı özellikle yeni yapılan kortlar sporcuların bu spora olan ilgilerinin artmasını sağladı. Kortların da ücretsiz olması dolmasına neden oldu.  Bize böyle imkânlar sağlayan ve tesisleşme yolunda büyük adımlar atarak Şanlıurfa’mızı spor adına ileriye taşıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ertuğrul YILDIZ’A Teşekkür ederim.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Yaz Spor Okulu ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz.  Yıldız, Bu tip faaliyetler artarak devam edecek" dedi