Şanlıurfa    Gençlik   Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı  Yenişehir  Gençlik   Merkezi ilkleri başarmaya devam ediyor…

Gençlik   merkezi   üyeleri ve  halkın   katılımlarıyla    gerçekleştirilen     wushu   gösterisi büyük ilgi toplarken çevreden tam not aldı. Antrenör Özcan  Güngör   ve  ekibi eşliğinde   yapılan  gösteri    Wushu   Çin savunma sanatlarının genel adı olup,  gerçekte, saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve baleye benzer    kareografik   hareketler içeriyor. Gençlerin hayranlıkla izlediği bu gösteriye wushu ‘da çeşitli dereceler elde eden ilimiz sporcuları katıldı  Yenişehir Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi de yöresel oyunlarla bu gösteriye renk kattı .

5 bin yıllık geçmişiyle tamamen estetik ve uyuma dayalı bir dövüş sporu olan  Wushu  Şanlıurfa’da yeni tanınan bir spor dalı . 

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürümüz sayın Abdullah Canbeyli  “ Yenişehir Gençlik Merkezi olarak daima gençlerimize güzel ve faydalı etkinlikler hazırlıyoruz bugün de   ilimizde yeni tanınan ve gelişen wushu sporunu üyelerimize tanıttık.Özcan Güngör  hocama ve  ekibine yapmış olduğu gösteri için teşekkür ediyorum “ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl    Müdürü   Ertuğrul Yıldız ise : ”Gençlik Merkezlerimiz  bilindiği gibi gençlere yönelik program ve projeleri gençlerin katılımıyla  gerçekleştiriyor. Bu gün de  İnsan sağlığı açısıdan    faydalı spor denilebilicek  ,   wushu  sporunun gençlerimize tanıtmak ve hoş vakit geçirmek üzere düzenlediğimiz bu program gençlerin ilgisini çekti. Bu tür etkinliklerimiz  aralıksız devam edecek.” Diye konuştu.