Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cevahir konuk Evinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin duasını Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık  yaptı.

İftar yemeğine Şanlıurfa vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü, İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfaspor temsilcileri,Judo Federasyonu Yüksek İstişere Kurulu Üyesi, Taraftar Dernekleri, Saha Komiserleri Derneği, Askf, Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Temsilcileri, Eski Gençlik Spor İl Müdürleri, Basın Kuruluşları Temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı.  İftar yemeği Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık’ın iftar duası ile başladı.

İftar sonrası konuklara hitaben konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, öncelikle davetimize icabet edip aramızda bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yıldız, rahmet dolu Ramazan ayını tüm manevi çoşkusuyla yaşıyoruz, birliğimizin ve beraberliğimiz simgesi olan iftarlar bizim için çok önemlidir. İnşallah il müdürlüğümüz düzenlediği bu iftarları bundan sonra sürekli yaparız. Bu organizasyonla personelimiz birbiriyle daha kaynaşacaktır. Makam ve mevkilerin geçici olduğu baki olan Allah ve insanların sadık amelleridir. Dedi.

Yıldız, bakanlığımızın diğer bakanlığımızı diğer bakanlıklardan ayıran özeliği vebal bakanlığıdır. Bizim il müdürlüğümüzde bu vebalin bilinciyle spor salonlarında ve gençlik merkezlerinde gençlerimizi eğitmektir. Ben göreve başladığımdan beri tüm tesislerimizi kullandırmayı misyon edindim personellimin de bu misyonla davranmasını istiyorum. Tüm misafirlere afiyet olsun diyorum. Bizim tüm organizasyonlarımıza desteklerinden dolayı vali yardımcımız Aylin Kırcı Duman’a ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.Dedi

Daha sonra konuşan vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman da, bu güzel iftar yemeği için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a huzurunuzda teşekkür ediyorum. 2 yıldır bana bağlı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerine elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum gençlerle olmak ayrıca mutluluk veriyor. Şanlıurfa da son zamanlarda spor adına çok ilerleme olduğunu söyledi. Hem tesisleşme artı hem de Şanlıurfa’nın sporla anılmaya başlandı. İl merkezinde ve ilçelerimizde Gençlik Merkezleri yapıldı, yapımı devam edenler var. Tabii ki yenileri yapımı için açılışılıyor. İftar yemeğinde bizimle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar.Dedi