Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Karaköprü Gençlik Merkezi kurduğu Kahramanlık Akademisiyle bir ilke imza attı.

Kahramanlık Akademisiyle gençlere bayrağı için şehit düşen kahramanları unutmayarak bir ilke imza atan Karaköprü Gençlik Merkezi, şehitlerin adını gençlerle yaşatacak.

Gençlerin örnek alacağı kahramanların konuşulacağı “Kahramanlık Akademisi” açılışı aziz şehidimiz Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ün, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün, Gençlik Merkezleri Kordinatör Müdürü Mesut Buğrul’un, Karaköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Kırıkçı’nın, Gençlik Liderlerinin ve gençlerin katılımıyla gerçekleşti.

 Kahramanların tanıtılıp yaşatılacağı Kahramanlık Akademisi’nin ilk konuğu görev sırasında makamında şehit düşen Mardin Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün değerli babası, Asım Safitürk oldu.

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”

Şehit Kaymakam’ın babası Safitürk, gençlerle şehit olan oğlunu konuştu. Şehit oğlunun vatanı ve bayrağını çok sevdiğini vurgulayan Baba Safitürk, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

“GENÇLİK MERKEZLERİNE ÖRNEK OLACAK”

Karaköprü Gençlik Merkezinin oluşturduğu Kahramanlık Akademisi’nin diğer Gençlik Merkezlerine örnek olmasını dileyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise kahramanları hiçbir zaman unutmayacaklarını aktararak Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Kırıkçı’yı ve Gençlik Liderlerini tebrik etti.