Ayşegül Kaman Anadolu Lisesinin spor salonunda gerçekleştirilen salon futbolu Futsal müsabakasına  Genç Kızlardan 14 takım 168 futbolcu katılırken Genç Erkeklerden ise 34 takım 408 sporcu katıldı.

Yoğun ilgi gören Futsal müsabakası çekişmeli geçerken takımlarını tutan öğrenciler tribünde renkli görüntülere sahne oldu.  Yapılan mücadele sonunda Genç Kızlarda Turgut Özal M.T. Anadolu Lisesi şampiyon olurken Genç Erkeklerde ise Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi Şampiyon oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını veren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Bağış, okul sporlarına her geçen gün katılan okul sayısının arttığını ve bu durumun sevindirici olduğunu vurguladı.

Gençlerin takım ruhunu okul sporlarıyla kazandığını aktaran Şube Müdürü Bağış, “Gençlerimiz okul sporlarıyla takım ruhunu tamamen kazanmış oluyor ve ayrıca sağlıklı bir yaşamın temellerini atmış oluyor. Okul sporları gençlerimizin spor yapmasına ve takım olarak mücadele etme noktasında harika bir fırsat Şanlıurfa’da okul sporlarına ilgi her geçen gün artıyor buda bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen Futsal müsabakalarında dereceye giren okullar şöyle;

Yıldız Kızlar

1-Turgut Özal M.T. Anadolu Lisesi

2-Süleymaniye M.T. Anadolu Lisesi

3-Harran M.T. Anadolu Lisesi

4-İsmail Nazif Bayraktar Kız MTAL.

Yıldız Erkekler

1-Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi

2-Şanlıurfa Anadolu Lisesi

3-GAP MTAL.

4-Harran İMKB Lisesi