Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2014 -2015 yaz spor okulları açılıyor. 5-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençler  ücretsiz olarak yaz spor okullarına katılabilecekler. Ayrıca Engelli Spor Merkezlerimizde engelli çocuk ve gençlerimizi deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde birebir ilgiyle spor eğitimi verilecek.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "5-18 yaş gruplarındaki gençlerimiz, atletizm, basketbol, badminton, güreş, halk oyunları, hentbol, judo, karate, masa tenisi, satranç, taekwondo, voleybol, yüzme, tenis, futbol ,jimnastik  ve daha çok branşta il spor merkezlerimizde spor kursları açıyoruz.  Yıldız, geçen yıl il spor merkezlerimizde 8488 çocuk ve gencimize spor eğitimi vermiştik. Bu yıl hedefimiz 15.000 kişiye ulaşmaktır. Engelli il spor merkezlerimizde ise engelli çocuk ve gençlerimize deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde birebir  spor eğitimi hizmeti vereceğiz." dedi.

Yaz spor okullarının çocukların spor yapması için bir şans olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Bu nedenle tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı spora davet ediyoruz. ” dedi.


Kayıt Formu İçin Tıklayınız