Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Gençlik Kutlu Doğum haftasında buluştu etkinliğine Ünlü Sanatçı Mustafa CİHAT’ ın bir birinden güzel ilahileri renk kattı.

Şanlıurfa Halil- ü rahman gölünde yapılan etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin GÜVEÇ, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan AÇIK ve birçok kurum ve kuruluşlar katıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, bir kutlu doğum haftasına daha kavuşmuş bulunuyoruz. Diyerek sözlerine başladı. YILDIZ, Her sene 20 Nisan tarihi âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v.)’in kutlu doğumlarının miladî takvime göre yıl dönümüdür. 27 Nisan 2015 günü itibariyle bunu 1444. kez idrak etmiş olacağız. Şimdiden bu kutlu doğumun sevgili peygamberimizin örnek davranışlarına sahip olmamıza vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Diyen YILDIZ, Konuşmalarına Ayetlerden de örnek verdi; And olsun ki Allah, içlerinden kendilerine ayetlerini okuyan, onları kötülüklerden ve günahlardan temizleyen, onlara Kitabı ve hikmeti öğreten bir peygamber göndermekle müminlere büyük bir iyilikte lütufta bulunmuştur...” (Âl-i İmrân, 3/164). Diye sözlerini tamamladı.