Tenis federasyonun 2015 takviminde yer alan TEB BNP PARİBAS İSTANBUL OPEN Tenis turnuvası 27 Nisan – 3 Mayıs 2015 Tarihleri arasında İstanbul da yapılacak olması münasebetiyle söz konusu turnuvaya dünyaca ünlü tenis oyuncusu Roger FEDERER katılacaktır.

 

Şampiyon Urfalı Tenisçiler Elif Ecran ACAR ve Halil Efe ÇİRİŞ dünyaca ünlü Roger FEDERER ile bir araya gelerek karşılıklı tenis oynayacaktır.

Konu ile ilgili tenis il temsilcisi Faysal UYAR, daha önce hayalini bile kuramadığımız dünyaca ünlü tenisçiler ile bir araya gelme pozisyonu çok şükür ki, çok çalışarak elde ettiğimiz başarılar neticesinde bugün yıllarca tenis dünya bir numarası olan Roger FEDERER,  şampiyon çocuklarımız ile berebar yan yana gelme fırsatı ve karşılıklı tenis oynama heyecanı oluşmuştur.  Bu bize inanılmaz derecede bir mutluluk moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Elbette ki bu başarılı çalışmalarımızın olmasında ki ana faktörlerin en başında gelen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüdür. Çünkü bütün çalışmalarımızı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapmaktayız Bize burada desteklerinden dolayı Ertuğrul YILDIZ’ a teşekkür ederim. Dedi