Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor" Projesi kapsamında, Erdoğan Arıkan’ın moderatörlüğün de Spor Programcısı Ersin Düzen ile Oyuncu ve Film Yapımcısı Hasan Kaçan gençlerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda, Erdoğan Arıkan’ın moderatörlüğün de, Ersin Düzen ile Hasan Kaçan deneyimlerini ve yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Programa Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Aylin Kırcı Duman, Haran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve birçok kurum kuruluş temsileri katıldı. Programa ilgi çok büyüktü Şanlıurfalılar salonu hınca hınc doldurdular.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, böylesine verimli gençleri yönlendiren bir programın burada olması bizi çok memnun etmiştir.  Gözleri parlayan ve geleceğe umutla bakan gençlik görüyorum, bugün değerli  misafirlerimiz Erdoğan Arıkan, Ersin Düzen ve Hasan Kaçan gençlerimize tecrübelerini anlatacaklar. Ben öncelikle bu programın burada olmasında büyük emekleri olan Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Hasan Davuzlcu’ya, Erdoğan Arıkan’a , Ersin Düzen’e, Hasan Kaçan’a programımıza katılan il protokolümüze ve gençlerimize çok teşekür ediyorum.Dedi.

Erdoğan Arıkan ise ikici sefer Şanlıurfa’da bulunduğunu bu ilgiliniz için çok teşekkür ediyorum. Salonun doluluğundan ve Şanlıurfalıların misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu güzel karşılama için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Dedi

Ersin Düzen, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken yıllar önce Şanlıurfa'ya geldiğini ve bugün kentin çok geliştiğini belirtti.

Bir katılımcının Düzen'e "hiç çapkınlık yaptınız mı?" şeklindeki sorusu salonda gülüşmelere neden olurken, Arıkan, "Ersin bu soruyu 'pas' geçebilirsin" dedi.

Oyuncu Hasan Kaçan ise projenin gençler için çok önemli olduğunu vurgulayarak, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Katılımcıların sorunlarına esprilerle karşılık veren Kaçan'a gençler alkışlarla cevap verdi.

Katılımcıların "Hedeflediğiniz yerde misiniz?" sorusuna Kaçan: "Evet, ben hep karikatür yapıp geçineceğimi düşünüyordum ama baktığımda çok daha iyi yerlere gelmişim"  diyerek cevaplandırdı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, projenin alanlarında tanınmış bilgi ve tecrübe sahibi kişileri gençlerle buluşturarak, onlara bilgi ve tecrübelerini aktarmak olduğunu belirtti.

Söz konusu projeyle gençlerin bilgi, görgü ve öz güvenlerini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Davulcu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, "Tecrübe Konuşuyor" Projesini çok önemsediğini kaydetti. Çalışmalarından dolayı İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a katılım gösteren il protokolümüze ve siz değerli Şanlıurfalılara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi