Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ; Bocce, Bowling ve Dart 1. Kademe antrenörlük kursu açılacağını bildirdi. İL Müdürü Ertuğrul YILDIZ: “Açılması planlanan kursumuz Bocce, Bowling ve Dart olarak ayrı 3 dalda olacaktır. Kayıtlarımız 20 kişiye ulaşınca kursumuz açılacaktır. Katılacak olan adayların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor servisine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor.” dedi.

 

Kursa katılacak olan adaylarda aranacak şartlar

1-      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik numaralı - Kursiyer en az 18 yaşını tamamlamış olmalıdır)

2-       Mezuniyet Belgesi (Diploma, Geçici Mezuniyet, Çıkış Belgesi veya Öğrenci Belgesi - Kursiyer en az lise mezunu olmalıdır.) 

3-       Savcılık iyi hal kağıdı (Memurlar için kurum yazısı yeterlidir - 6 aydan fazla ceza alanlar kursa katılamazlar)

4-       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Alınacak Ceza Yazısı (Adayın federasyon veya il müdürlüğünden 6 ayı geçen bir disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.)

5-      Sağlık Belgesi (Kurum doktoru, özel klinik veya sağlık ocağından alınabilir)

6-      2 Adet vesikalık fotoğraf

7-      Sporcu lisansı (http://www.tbbdf.gov.tr/page.php?page=lisans linki takip ederek lisans işlemlerini öğrenebilirsiniz)

8-      KURS KATILIM ÜCRETİ ALINMAYACAKTIR

9-      Kurstan başarılı olan katılımcılar 100 TL belge ücreti ödeyecekler.

MÜRACATLAR

  • 31 Aralık 2014 tarihine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor servisine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor.
  • Kursun kesin tarihi sanliurfa.gsb.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

Kurslarla ilgili bilgi almak için antrenör eğitim talimatı ve hakem talimatlarını inceleyebilirsiniz.