Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Faruk Kesik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde bu yıl 4.sünü düzenleyeceğimiz yarı maraton koşumuz hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Şuan katılımcı sayımız 600 kişi geçti. Hedefimiz 1000 katılımcıya ulaşmaktır. Katılımcılar kayıt için bir ücret yatırarak kayıt olabiliyorlar buda koşumuzun ciddiyetini göstermektedir.  Koşumuz için cumartesi günü Nevali otelde kayıt masaları kurulacak her sene olduğu gibi yine makarna partimiz olacak. Gece konuklarımız için Şanlıurfa tanıtımı ve sıra geceleri düzenlenecektir. Pazar günü sabah Büyükşehir Belediyemizin ve  Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tahsis etiği araçlar ile start noktası olan Göbekli tepeye gidilecek koşu oradan başlayacaktır. Ben buradan Büyükşehir Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a ve desteklerini esirgemeyen tüm kurum, kuruluşlara, sponsorlarımıza, basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız "2 Kasım 2014 pazar günü Şanlıurfa'da yapılacak olan 4. Uluslar arası Göbeklitepe yarı maratonu ve 10k koşusu hazırlıkları devam ediyor.  Sağolsun il temsilcimiz Faruk Kesik ve yardımcısı Hamit Çalış beylerin büyük gayretleriyle sona gelindi. 4. Uluslar arası Göbeklitepe yarı maratonu ve 10k koşumuz çok ilgi duyulan değer verilen markalaşan bir organizasyon haline geldi.

Ben buradan başta Sayın Valimiz İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak özere bize desteklerinden dolayı tüm kurum ve kuruluşlara, sponsorlarımıza, her zaman sesimiz olan değerli basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Toplantıda 6. Uluslar arası Elbistan-Afşin-Ekinözü 170 Km dünyanın 3. en hızlı ve zor  ultra maratonuna  Şanlıurfa adına katılan ve 3.lük elde eden  Olan  Hamit Çalış’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından plaket verildi