Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası faaliyetleri kapsamında 81 ilde, basketboldan atıcılığa bisikletten çocuk oyunlarına kadar çok sayıda branşta müsabakalar yapılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ilk olarak geçen yıl amatör haftası kutladık. Bu yıl 2.sini kutladığımız Amatör Spor Haftasının amacı ‘’Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmektir. Vatanını Milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara uyan, erdemli sporcular olarak ülkemiz sporuna çocuklarımızı ve gençlerimizi kazandırmaktır. Amatör Spor Haftasına katılacak olan sporcularımıza ve görev alacak idareci, antrenör ve hakem arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.

Yıldız, Şanlıurfa birçok yerinde spor etkinlikleri ve gösterilerle kutlanacak olan Amatör Spor Haftası çerçevesinde 17 Ekim Cuma günü saat 14.30'da Gap Arena Stadyumu önünde tüm sporcularımız, kulüp yöneticilerimiz birlikte toplanarak kapalı spor salonuna kadar yürüyüş yapılacaktır. Daha sonra kapalı spor salonunda 61 kulübümüze malzeme yardımı yapılacaktır. Malzemelerimiz geldi. Malzemelerin içinde her kulübe 20 adet çanta verilecek. Çantaların içinde 1 adet eşofman takımı, 1 adet yağmurluk, 1 takım forma bulunuyor. Geçen yıl İl Özel İdaresi bütçesinden yapılan yardımlar. Bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapıldı. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Dedi

16.10.2014

PERŞEMBE

09:00

Amatör spor haftası Koşusu

Ateltizm

Gap Arena Civarı Gürcü Tepe yolu

 

 

 

AMATÖR SPOR HAFTASI

 

 

17.10.2014

CUMA

14:30

Amatör Sp.Haftası Kortej Yürüyüşü

Etkinlik

Gap Arena Stadyum Giriş Kapısı

 

 

 

MASA TENİSİ

 

 

18-19 EKİM 2014

Cumt-Pazar

13:00

AMATÖR Spor Haftası  İl Seçmeleri

Masa Tenisi

Gap Spor Salonu

Dikkat

 

 

 

 

 

 

 

 

SATRANÇ

 

 

19.10.2014

PAZAR

09:00

AMATÖR Spor Haftası 

SATRANÇ

Bahçeli evler Gençlik Merkezi