Wushu’cular Şanlıurfa’nın gururu oldu 2014 yılında her yaş ve kategoride milli sporcu çıkartan Şanlıurfa wushu takımı Avrupa 2. Si, Balkan 3.sü , Türkiye 1.si, Türkiye 3. sü, dereceleri elde eden wushucularımız 2015’te hedefleri daha büyük.

  Wushu milli takım antrenörü Özcan GÜNGÖR , bizim için 2014 yılı oldukça verimli geçti 8 tane milli sporcu çıkarttık minikler yaş gurubunda Berkay kaan ÜNAL,  yıldızlar yaş gurubunda Menan AĞOLDAY,  alt gençler yaş gurubunda Hakan EROL, üst gençler yaş gurubunda Sezer AĞOLDAY, büyükler yaş gurubunda Harun KOYUNCU, Erdal YAYIK, Rıza BAHŞİ ve mastırlarda ise Özcan GÜNGÖR  toplamda  Taolu branşında 3, sanda branşında 3, kinda branşında ise 2 milli sporcu ile sekizi tamamladık çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Elde ettiğimiz başarılar bize şevk verdi ve daha iyi dereceler elde etmek arzusundayız. Tam temaslı spor branşlarından olan boks’ta da derece elde etmek arzusundayız kasım ayında Sivas’ta yapılacak olan grup eleme boks maçına katılarak şansımızı deneme arzusundayız sporcularımız oldukça iyi ve deneyimli, umut ediyorum ki guruptan çıkarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde ederiz. Bizim çalışmalarımızı yakınan takip eden ve hiçbir ilgi ve alakayı bizden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ve şube müdürümüz Murat ÖNEN, Murat BAĞIŞ’a ve bize lojistik destek sağlayan wushu gençler teknik kurul üyesi Hikmet ATTI, doğu ve güneydoğu genel koordinatörü Abdülaziz VELİOĞLU, icra kurulu başkanı Abdurrahman  AKYÜZ’e ve halk eğitim müdürümüz Hadi BEDİR’e milli eğitim müdürümüz Metin İLCİ’ ye çok teşekkürlerimi sunarım bizim başarılarımız kendilerinin eseridir onlar destek olmasa biz hiçbir başarı elde edemezdik.dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise sporcuları tek tek tebrik ederek gözlerinden öptü daha çok çalışmaları için ve daha çok ileri dereceler elde etmeleri için sporculara nasihat vererek motive etti ve şunları kaydetti wushu sporcularımız canla başla çalışarak Şanlıurfa’mızın adını kendi branşlarında Türkiye’ye ve Avrupa’ya duyurdular.

Yıldız, wushu dalında çıtayı oldukça yükselttiler, umut ediyorum ki çok yakın bir gelecekte çok daha ileri seviyede dereceler elde edecekler. Bizde bütün imkanlarımızla size destek vermeye devam edeceğiz siz yeter ki özbenliğinizden ödün vermeyin bu şekilde ağır başlı ve vakar olun çevrenize örnek insanlar olun ve çalışmalarınızı aksatmayın çok çalışın çalışmanın bedelini mutlaka alırsınız. Dedi.