Piazza’da Streetball Coşkusu

Turnuvanın başlama atışı Vali Yardımcısı Duman'dan geldi

  Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Efor Spor Okulları işbirliğinde düzenlenen "Streetball Turnuvası" yüzlerce sporseveri bir araya getirdi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin  Kırcı Duman, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Müftüsü İhsan Açık, Piazza AVM Müdürü Mehmet Varışlı ve yüzlerce davetlinin katılımıyla başlayan turnuva eğlence ve sporun keyfini aynı anda yaşatıyor.

Sosyal belediyecilik

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Piazza'nın açık otoparkındaki turnuvanın açılışındaki konuşmasında, belediyecilik hizmetinin yol, su ve kanalizasyondan ibaret olmadığını belirterek, sosyal belediyeciliğin önemine dikkati çekti. Başkan Ekinci, sosyal belediyeciliği benimsemiş bir ekip olarak halkın yararına olan bu tür çalışmalarda her zaman yer almaya özen gösterdiklerini vurguladı.

Destek verenleri kutladı

Sporun sağlığa faydasının yanı sıra özellikle çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasında önemli bir unsur olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, Piazza AVM yönetimini ve turnuvaya destek veren kuruluşları kutladı.

Başlama atışı Duman’dan

Kurdele kesiminin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün jimnastik ve Wushu  ekibi muhteşem birer gösteri sundu. Gösterinin ardından turnuvanın başlama atışını Vali Yardımcısı Aylin  Kırcı Duman yaptı.

Heyecan dolu dakikalar

Sporcular sahada birbirlerine üstünlük sağlamak için mücadele ederken, aileleri ve AVM ziyaretçileri de turnuvayı heyecan dolu gözlerle izlediler. 5 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya katılan takımlar, birbirlerine üstünlük kurabilmek için kıyasıya mücadele etti. Sportif rekabetin, centilmenlikle birlikte sürdüğü 3 günlük turnuva sonunda, kazananlar sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.