Dağcılık İl Temsilcimiz ve Urfadosk Spor Kulubü Sporcusu Candan ÖZEN’in Katıldığı Aladağlar  2. Etap Yedi Zirve Tırmanışları ve Dağ Geçişi Etkinliği Başarıyla Tamamlandı.

                Türkiye Dağcılık Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan  ve 33 sporcunun katıldığı Aladağlar sekiz zirve tırmanışı  5- 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında başarılı bir şekilde sonuçlandı. İki bölümden oluşan faaliyetin birinci bölümünde 05-08 Temmuz 2014 tarihleri arasında Büyük Demirkazık ve Küçük Demirkazık dağlarına zirve yapıldı.Faaliyetin ikinci bölümü 8-15 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.İkinci bölümdeki etkinliğe Şanlıurfa ilimizden Dağcılık İl temsilcisi ve Urfadosk  Spor Kulübü sporcusu Candan ÖZEN’in de arasında bulunduğu  toplam 28 sporcu katıldı. Mümtaz Çankaya dağ evinden başlayan ikinci faaliyette  (Gürtepe: 3625 m.)  (Vay Vay: 3565 m.) (Alaca ( Lorut ) : 3588 m.) (Cebelbaşı : 3474 m.) ( Küçül Cebel : 3250 m.) ( Küçük Cebel -2 : 3270 m.) ve   (Lahitkaya : 3150 m.) zirve tırmanışları yapıldı.Etkinlik Kokorot vadisi, Acısu – Acıman Yaylası üzerinden Kapuzbaşı Şelalelerine gelinmesiyle son buldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Ülkemizin farklı bölgelerinden gelen sporcularla birlikte İl Temsilcimiz Candan ÖZEN Aladağlarda  Şanlıurfamızı en iyi şekilde temsil etti. Görülüyorki artık Şanlıurfa da bütün spor dalarında ulusal ve uluslar arası müsabakalara aktif bir şekilde katılıyor. Ben buradan özelikle Şanlıurfada Dağcılık sporunu geliştirmek için verdiği emeklerinden dolayı İl Temsilcimiz Candan Özen’e çok teşekkür ediyorum. Dedi