Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce organize edilen ve Ülkemizin değişik yerlerinde, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gençlik kampları projesi kapsamında Şanlıurfalı gençlerimizden oluşan 45 kişilik ilk kafile 25’i erkek kafilesini Kırşehir / Kaman  ve 20’si kız kafilesini Manisa / Kırkağaç doğa kampına katılmak üzere yola çıktı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı deniz ve doğa kampları gezileri kapsamında 25’i erkek kafilesini Kırşehir / Kaman  ve 20’si kız kafilesini Manisa / Kırkağaç kamplarına gönderdi.

       Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp,13 eylül tarihine kadar devam edecek olan kapmlarımız 7 günlük süreler halinde 4 ayrı kamp merkezlerinde gençlerimiz doğa ve deniz kamplarında istifade edeceklerdir.  Bu kamplarda gençlerimiz çeşitli aktivitelere katılarak, yeni arkadaşlar edinme ve eğlenme fırsatı bulacaklardır.

Şanlıurfa  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfalı 45 kişilik öğrenci ilk kafilesini Kırşehir / Kaman  ve Manisa / Kırkağaç’a gönderdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2014 yılı Deniz ve Doğa kampları çerçevesinde  Bakanlık tarafında ilimize 405 kişilik kontenjan tanındı. Şanlıurfa’dan göndereceğimiz gençlerimiz Bolu / Aladağ , Mersin / Silifke, Manisa / Kırkağaç, Kırşehir / Kaman  deniz ve doğa kamplarına katılabilmekle. Bakanlığın sayfasında daha önce başvurular alınmış ve otomatik kura seçimi ile ilimize tanınan 405 kişilik kontenjan belirlenmiştir. Dedi.

Yıldız, Şanlıurfa da gençlerimiz yaz kamplarına yoğun ilgi göstermiştir. İnternet üzerinde alınan başvuru sıralamasına göre Şanlıurfa Türkiye sıralamasında 8. olmuştur. Gezilerin  devam ettiğini belirten Şanlıurfa  Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Yıldız, 12 – 22 yaş arası gençlerimiz inşallah bu kamplardan iyi istifade edip yeni yerler, yeni arkadaşlıklar keşfedecekler." Dedi.