10-11 Mart 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate Grup Birinciliği 6 İlin (Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa) katılımlarıyla Bozova Kız Anadolu İHL spor salonunda gerçekleştirildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate Grup Birinciliği Müsabakalarında Güneydoğu geneli 6 İlden 34 kız, 46 erkek toplam 80 sporcu mücadele etti.

KAYMAKAM GÖKER, “GENÇLERİMİZİN, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Müsabakaların açılış seremonisinde açılış k0nuşmasını yapan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, 6 farklı ili Bozova ilçesinde misafir ettiklerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakamlık ve Belediye olarak gençlere, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Kaymakam Göker, “Gençlerimize spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz önceki, günlerde açılışını yaptığımız kültür merkezimizle her gencimize dokunmaya çalışıyoruz. İlçemizde gençlerimiz için yapılacak her projeye açığız” dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hakan Keşküş ise ellerinden geldiğinde müsabakaları ilçelere yaydıklarını ve ilçelerdeki gençleri spora teşvik etme konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.  

İki gün süren etkinlik boyunca Bozova Kaymakamlığı tarafından sporcuların onuruna öğle yemeği ve akşam yemeği verildi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara hediye, kupa ve madalyalarını Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Arin, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ali Ekinci, İlçe Müftüsü Mustafa Turgut, İlçe Sağlık Müdürü Ozan Özgür, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi ve hakemler takdim etti.